Administrere brugere 👩🏻‍💻👨🏻‍💻

Tilføje brugere

Du finder brugeradministration ved at vælge "Brugere" i menuen oppe til venstre. Brugere tilføjes ved at udfylde navn og e-mailadresse. Der sendes en e-mail med invitation til brugeren når du gemmer.

Tilpasse rettigheder

Efter du har inviteret en bruger, kan du vælge om brugeren skal være administrator (fuld adgang) eller om brugeren skal have begrænset adgang. 

Vælger du begrænset adgang kan du vælge, hvilke skærme brugeren skal kunne publicere til og om brugeren skal kunne redigere alle opslag eller bare sine egne.

Rækkefølge

Til venstre for navnet på brugeren finder du et felt med seks prikker, som du kan tage fat i for at ændre rækkefølgen på brugerne i listen. 

Kontaktperson

På hver bruger kan du klikke på, om brugeren skal være Kontoejer/Kontaktperson. Flere brugere kan have denne rolle. Kontoens kontaktpersoner vil modtage e-mails vedrørende kontoen.

Bruger med begrænset adgang

En bruger med begrænset adgang på kontoen har ikke mulighed for at se alle menuvalg. Denne kan ikke ændre kontotype, kan ikke se andre brugere eller invitere nye brugere.  En bruger med begrænset adgang kan kun se de skærme som han/hun har adgang til.

  • Kan administrere egne opslag: Kan kun administrere egne opslag på valgte skærme. Alle andre opslag er låste (kan vises, men ikke redigeres). Se info om at ændre ejer af opslag her.
  • Kan administrere alles opslag: Kan se og administrere alle opslag på kontoen. 

Samme bruger på flere kontoer

En bruger kan være medlem af flere kontoer. Brugeren vil ved log ind få valg om hvilken konto det ønskes at administrere. Når brugeren er logget ind kan der skiftes konto ved at klikke på PinToMind-logoet øverst på siden eller man kan vælge konto under "Menu" oppe til venstre.

Fjerne brugere

Hvis en bruger af en eller anden grund ikke længere er relevant på kontoen, anbefaler vi at fjerne denne. Den gamle bruger kan blive fjernet ved at klikke på "fjern" til højre for navnet på brugeren. Man skal have administrator-adgang for at kunne gøre dette.

Brugeren der står som kontaktperson kan ikke fjernes før en anden bruger er gjort til ny kontaktperson.

Vælg tidszone for bruger

Ved at vælge tidszone for bruger under menuvalget " Brugere" eller "Mig" vil administrationssiderne vises med lokal tid for brugeren. Ved oprettelse af tidsstyring vil denne foreslås til brugerens tidszone.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com