Læs PinToMind på din egen mobil

Med appen, PinToMind Go, kan du følge infoskærmene på mobilen! Tag PinToMind med dig i lommen - og få besked når der lægges noget nyt ud!

1. Find delingskoden for skærmen du vil følge

For at bruge PinToMind Go skal du have en delingskode til den infoskærm du vil følge. 

▶ Er du administrator? Lær hvordan du deler en infoskærm til PinToMind Go.

Hvis du ikke har fået delingskoden skal du kontakte den, som ejer infoskærmen og spørge om du kan få delingskoden for at følge skærmen på PinToMind Go. Nogle gange vil der også være et eget opslag på skærmen som viser hvad delingskoden er.

Du kan teste PinToMind Go ved at bruge delingskoden  demo1.

2. Download appen "PinToMind Go"

Appen er gratis og findes både for Android og iOS.

Du kan også bruge en browser, og åbne adressen https://app.pintomind.com/go/[delingskode]

3. Indtast delingskoden

Åben appen og indtast delingskoden du har fået. 

Hvis du vil følge flere skærme trykker du på indstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre og indtaster delingskoden i feltet under "TILFØJ SKÆRM".

Hvis du vil åbne Go i en browser bruger du adressen https://app.pintomind.com/go/[delingskode]

4. Daglig brug

For at bladre mellem skærme (hvis du har tilføjet flere delingskoder) scroller du til toppen af indholdet, holder fingeren på "skærmen" øverst, og så bladrer du til højre eller venstre. Du skal være helt i toppen af indholdet for at kunne bladre mellem skærme.

Indholdet oppdateres automatisk når du åbner appen. Du kan også opdatere ved at trykke på opdater-symbolet (pil som går rundt) øverst til højre på skærmen eller du kan trække fingeren nedover indholdet og slippe.

For at få besked når der lægges noget nyt ud skal du åbne for dette under indstillinger på telefonen eller tabletten.

Du kan ændre sprog i appen ved at trykke på indstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre og så scrolle ned til "Sprog". Appen er tilgængelig på norsk (bokmål+nynorsk), svensk, dansk og engelsk. Det er kun appen, som ændrer sprog - sproget på indholdet bestemmes af den som lægger det ud på de infoskærme du følger.

Under indstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre finder du mulighed for at logge ind. Du skal ikke logge ind for almindelig brug af PinToMind Go. Log ind bruges kun til administration af indhold, hvis du modtager invitation fra den som ejer de infoskærme du følger. 


Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com hvis du spekulerer på noget! 😃