Push-notifikationer i PinToMind Go 📱💬

Push-notifikationer gør det muligt at sende en besked til brugere af PinToMind GO-appen om, at der er publiceret noget nyt på skærmen. En perfekt måde at dele information med dem, som ikke befinder sig ved den fysiske infoskærm!

Sende push-notifikationer

Når man laver et nyt opslag vælger man først, hvilke skærme man ønsker at vise dette på, derefter om man ønsker at sende en push-notifikation for dette opslag. 

Hvis man har markeret "Send push-notifikation" vil en push-notifikation blive sendt til alle, som følger disse skærme i GO-appen og som har tilladt at modtage disse notifikationer. Brugeren vil så få en besked om, at der er publiceret noget nyt og kan så åbne appen for at se det nye opslag.

Push-notifikationer og tidsstyring

Opslag med tidsstyring vil sende push-notifikationer når opslaget er sat til at vises på skærmen første gang. Dvs. at hvis man laver opslag som, skal vises fra og med i morgen kl. 12, vil push-notifikationen sendes der.

Gå direkte til skærm eller opslag

Når man åbner notifikationen, vælger man mellem to muligheder: "Gå til skærm" som tager dig til den skærm hvor det nye opslag er tilføjet. Eller "Gå til opslag", som tager dig direkte til det nye opslag.

Ikke for alle typer opslag

Push-notifikationer er kun tilgængelig for passende opslagstyper. Dette er for at hindre forvirring ved f.eks. kalender og Facebook-opslag, hvor man muligvis kunne forvente at få besked hver gang noget nyt er tilføjet til kalenderen eller ved at nogen lægger noget nyt ud på Facebook. 

Muligheden for at sende push-notifikationer er tilgængelig i opslagstyperne tekst og billede, billede/pdf/plakat, billede på nettet og YouTube.

Tip:

  • Efter du har gemt vil det cirka tage 1 minut før push-notifikationen sendes ud. Hvis man så fortyder og sletter opslaget før push-notifikationen er sendt vil notifikationen også slettes og ingenting sendes ud.
  • Hvis man ved en senere anledning ændrer på et opslag og ønsker at sende en ny push-notifikation, kan man sende en ny notifikation for et eksisterende opslag ved at markere "Send push-notifikation" og klikke "Gem" igen.
  • Hvis man abonnerer på flere skærme i GO-appen og administratoren markerer for udsendelse til flere af disse skærme vil man kun modtage en push-notifikation per opslag.

Hvorfor får jeg ikke push-notifikationer?

  • iOS: På iOS vil man modtage notifikationer, hvis man har tilladt push-notifikationer fra appen. Hvis man ikke har tilladt push-notifikationer tidligere kan dette gøres på iOS-enheden under "Indstillinger" -> "Notifikationer" -> "PinToMind Go"
  • Android: Hvis man ikke modtager push-notifikationer skal man opdatere appen til den nyeste version fra Google Play Store. Derudover, hvis man ikke har tilladt push-notifikationer tidligere kan dette gøres på Android-enheden under "Indstillinger" -> "Notifikationer" og marker "PinToMind Go".

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!