Stående eller liggende skærm ⤴️

Stående skærme er fremragende, hvis du ofte har behov for at vise plakater, menuer e.l. Det kan også være en god løsning, hvis du ikke har plads til at montere skærmen liggende.

For at skærmen skal kunne vises stående skal du først aktivere dette i indstillingerne på den fysiske skærm. Dette er en funktion, som findes på de fleste nyere skærme, blandt andet Samsung SSSP og Chrome-enheder.

Visningen tilpasses automatisk

Når en skærm startes på en fysisk skærm med stående format vil indholdet tilpasses dette. Hovedopslag og bundlinje tilpasses i størrelse og eventuel sidebjælke skjules.

Forhåndsvis skærmen stående eller liggende

En skærm kan vises på både stående og liggende skærme. Derfor kan du vælge om du vil se en skærm som stående eller liggende når du forhåndsviser den. Vælg "Forhåndsvis skærm" og lige over forhåndsvisningen kan du vælge at forhåndsvise "Liggende" eller "Stående". 

Vælg standardformat for forhåndsvisning af skærmen

Du kan vælge format for forhåndsvisning for den aktuelle skærm. Du kan vælge stående eller liggende. Men også 16:9, 21:9 eller tilpasse forhåndsvisningen til egen skærmstørrelse ved at klikke “Custom” og indtaste størrelsen..

Valget man gør på hver skærm reflekteres i listen over skærme og når man forhåndsviser opslag og skærme.

Her finder du listen over dine skærme og her finder du information om, hvordan du starter skærmvisningen.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!