Råd og erfaringer for YouTube-opslag på forskellige slags hardware 🎞

Samsung SMART Signage med Tizen

Samsung-skærme med SSSP6 (Tizen 4.0) og SSSP5 (Tizen 3.0) fungerer godt til visning af video. SSSP4 (Tizen 2.4) fungerer også, men kræver mere af netværket og kan bruge længere tid på buffering. For SSSP6 og SSSP5 har videoer i vores tests fortsat afspilning også når netforbindelsen er afbrudt. Det er ikke tilfældet på SSSP4. På nogle enheder er det nødvendigt at opdatere firmware. Kontakt os hvis du har problemer med visning, så vil vi vejlede dig i opdateringen. Se vores forslag til udstyr du kan bruge for at læse mere om skærmene fra Samsung.

Samsung SMART Signage med indbygget player (før Tizen)

Samsung med indbygget player, før Tizen, understøtter ikke visning af YouTube-opslag. Dette gælder skærme som har SSSP1, SSSP2 og SSSP3. Hvis du ønsker at vise YouTube-opslag på denne type skærme anbefaler vi at forbinde en Ugoos eller Chromebox med PinToMind Player-appen.

Sony BRAVIA™ Professional Displays

YouTube-opslag fungerer godt på Sony BRAVIA-skærme med Android 9.0 og nyere med PinToMind Player-appen installeret. Vi anbefaler en daglig genstart af enheden for at video skal fungere optimalt. Se vores forslag til hardware du kan bruge for at læse mere om skærmene fra Sony.

Windows med PinToMind-app

Vi oplever at YouTube på Windows fungerer rigtig godt. Men der findes mange Windows-enheder og hvordan det fungerer vil komme an på det udstyr I har. Vi anbefaler at bruge PinToMind Player-app til Windows.

Chromebox med PinToMind-app

Hvis du planlægger at bruge YouTube-opslag på skærmene, så anbefaler vi Chromebox for bedst mulig stabilitet. Med PinToMind Player-app vil Chromeboxen genstartes hvert døgn, så hukommelsen tømmes og alle opslag hentes på ny. Læs mere om Chromeenheder her.

PC eller Mac med browser

PC eller Mac med browser fungerer rigtig godt i vores tests, men kræver daglig genstart. De bedste erfaringer vi har gjort os har været med Google Chrome og uanset browsertype, at denne er en opdateret version. Tjek også gerne at browseren på maskinen, som viser infoskærme er sat op til at bruge HTLM5-visning af YouTube.

Philips med Android (Q-Line, D-Line og P-Line)

Vores tests, viser at skærmene fungerer godt når de sættes op til at bruge den indbyggede browser. Vi har ikke samme fortløbende tests eller mulighed for opfølgning af denne type skærme som vi har på Samsung SMART Signage med Tizen.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com.