Vejrudsigt 🌤

Vejrudsigterne interesserer de fleste og de hjælper dig med at have en skærm som er aktuel. Vælg detaljeniveau og hvilke steder du ønsker at vise vejrudsigten for.

Vejrudsigterne hentes fra Yr.no. I søgefeltet kan du finde steder i hele verden som du kan vise vejret for. Vælg om du vil søge lokalt eller globalt. 

PinToMind Classic

Vejrudsigt kan vises som enkel eller detaljeret tredagesvarsel og du kan vælge om du vil vise temperaturer i Celsius eller Fahrenheit. 

Ønsker du at vise vindstyrke vil dette vises hvis du vælger "de 3 næste dage, detaljeret". 

Hvis du placerer enkel vejrudsigt i bundlinjen, vil den vise vejrudsigten for de næste fem dage. (Hvis man viser sit logo vil vejrudsigten kun få plads til at vise fire dage.)

Du kan vælge mellem sort-hvid eller farve på symbolerne i vejrudsigten. For at skifte går du ind på menuvalget "Skærme" og så vælger du "Indstillinger" for skærmen du vil ændre på.

Stedsnavn for vejrudsigten bliver ikke vist når vejrudsigten vises i bundlinjen eller øverst i sidebjælken. Mange kan lide at vise den lokale vejrudsigt øverst i sidebjælken og så har man også muligheden for at vise andre opslag som vil rulle under dette opslag i sidebjælken.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!