Bestil en ekstra konto ➕

Hvis du allerede er bruger på en konto hos PinToMind og ønsker at oprette en eller flere PinToMind-kontoer, opretter du hver enkelt konto på vores hjemmeside, her. Hver ny konto får en 30-dages gratis prøveperiode. Kontoen kan aktiveres når som helst i løbet af prøveperioden, og fakturaperioden starter først ved udgangen af den gratis prøveperiode uanset.

Samme bruger på flere kontoer

En bruger kan være medlem af flere kontoer. For at være samme bruger på flere kontoer, skal du bruge samme e-mailadresse. Ved oprettelse af en ny konto med et brugernavn som allerede er i brug, skal du taste din adgangskode. Bruger du forskellige e-mailadresser på forskellige kontoer skal du logge ud og ind for at få adgang til de forskellige kontoer.

Når dit brugernavn er medlem af flere kontoer vil du ved log ind i app.pintomind.com få valg om hvilken konto du ønsker at administrere. Når du er logget ind kan du skifte konto ved at klikke på PinToMind-logoet øverst på skærmen, eller vælge konto under "Menu" -> "Vælg konto" oppe til venstre.

Separate kontoer kan ikke kommunikere med hinanden

Forskelige kontoer er helt separate fra hinanden, og man kan ikke publicere opslag fra en konto til en anden, for eksempel. Du skal være logget ind på den konto du vil administrere. 

For dem som har brug for at publicere opslag fra centralt hold til flere forskellige kontoer samtidig, findes der Netværk som et godt alternativ. Tag kontakt til os på support@pintomind.com, hvis du ønsker at komme i gang med et Netværk!