Admin: Del skærmen til appen, PinToMind Go 🖥📲

Del en infoskærm

Med PinToMind Go kan du enkelt dele din skærm med ansatte, elever eller andre i din organisation. De vil kunne se indholdet i en flot app til mobil og tablet, eller på sin PC.

PinToMind Go er inkluderet i alle vores prisplaner.

Specialtilpasset

Indholdet er det samme som på skærmen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sidde og vente på at opslag skal “rulle forbi” som på en skærm. Her får man opslagene i en læservenlig liste man kan scrolle igennem i fred og ro.

Kom i gang

  1. Download PinToMind Go til iOS/Android på din smartphone eller tablet, AppStore eller Google Play, afhængig af hvilket udstyr du bruger. 

    Appen findes også som Infoskjermen Go, PinToMind hedder Infoskjermen i Norge.

  2. Brug gerne delingskoden "demo1" for hurtigt at se nogle muligheder.
  3. I en browser; log ind på app.pintomind.com. Gå til menuvalget Skærme. Før musen over den skærm i listen, som du ønsker at dele i mobilappen. Tryk "Start deling" og du er i gang på et øjeblik.

Systemet laver en unik delingskode. Hvis du ønsker det, kan du ændre delingskoden for skærmen til en som er nemmere for folk at huske. Indtast ny delingskode i feltet for delingskode og klik "SKIFT KODE".  Hvis systemet ikke godkender delingskoden er denne delingskode allerede optaget. 

NB! Hvis du poster oplysninger, som du ikke ønsker, at andre skal have adgang til, bør du vælge en dellingskode, som ikke er let at gætte.

Du kan sende delingskoden (til mobil og tablet) eller delingsadressen (for at vise i browser på PC) til dem du ønsker skal kunne se indholdet. Du kan når som helst afslutte delingen, og der er ingen binding ved prøve dette. 

Hvis du ønsker at folk skal få dette med sig og tage det i brug, er det en god ide at oprette et Promo-opslag på skærmen, hvor du fortæller om denne mulighed.


Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!